Sancocho canario con pella de gofio

Sancocho canario con pella de gofio

4.2 9 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

Pella de gofio
  • 500 g de gofio (harina de maíz con tueste ligero)
  • 270 g de agua
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 plátano
  • 1 cucharada de coco rallado
  • 20 g de licor de anís
  • 1 pellizco de sal
Sancocho
  • 1000 g de agua
  • 500 g de patatas peladas en trozos
  • 200 g de batata de piel roja, pelada en rodajas de 15 mm
  • 200 g de batata de piel pálida (boniato), pelada en rodajas de 15 mm
  • 1000 g de lomos de pescado en salazón (cherne o corvina) desalado en trozos (ver sugerencia)
  • mojo rojo (picón)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 226.7 mg
Eiwitten 29.6 g
Calorieën 2575 kJ / 616 kcal
Vetten 17.1 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 4.5 g
Koolhydraten 85.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...