Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón ibérico en trozos
-
400
g de agua
of 400 g de caldo de verduras - 4 alcachofas frescas partidas por la mitad
- 8 pencas de acelga (la parte blanca) en trozos
- 8 espárragos blancos naturales
- 250 g de judías verdes planas frescas
- 1 zanahoria en rodajas
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
-
250
g de guisantes frescos desgranados
of 250 g de guisantes congelados -
250
g de habas frescas desgranadas
of 250 g de habas congeladas - 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 21.75 g
- Koolhydraten
- 21.57 g
- Vetten
- 27.34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas estofadas
3h 45min
Coliflor con bechamel
55 Min
Bizcocho de yogur
1hod. 40min
Empanada de bonito
1h 20min
Gazpacho
10 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 Std.
Bizcocho de limón
2h
Ensalada de arroz con huevos y atún
1 Std.
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Verduras rellenas
1h 20min
Champiñones o setas al ajillo
20 Min
Potaje de vigilia
30 Min