Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Tourtes de bœuf au panais et aux champignons

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 échalote
  • 1 carotte en morceaux
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 75 g de lardons fumés
  • 400 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon en petits morceaux
  • 10 g de farine
  • 1 bouquet garni
  • 200 g de fond de veau
  • 500 g de vin rouge
  • 1 panais en tranches d’1 cm d’épaisseur
  • 4 belles feuilles de chou vert
  • 4 champignons portobello frais
  • 2 pâtes feuilletées
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à soupe d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 47 g
Calorieën 5021 kJ / 1202 kcal
Vetten 60 g
Koolhydraten 92 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...