Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalote
- 15 g de beurre
- 50 g de morilles déshydratées, réhydratées dans un bol d'eau et égouttées
- 150 g de crème fraîche épaisse et allégée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de panais, en petits cubes
- 100 g de topinambours, en cubes
- 250 g de carottes (2 grosses), en cubes
- 4 branches de thym frais
- sel
- poivre moulu
- 500 g de filet de veau, en gros cubes
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Carré d'agneau en croûte
55 Min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35 Min
Menu prêt à l'avance - Poulet au vin jaune et morilles, avec sa purée à la moutarde
1 Std. 45 Min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1 Std. 30 Min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1 Std. 10 Min
Plie à la tomate
30 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 Std. 20 Min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 Min