Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalote
- 15 g de beurre
- 50 g de morilles déshydratées, réhydratées dans un bol d'eau et égouttées
- 150 g de crème fraîche épaisse et allégée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de panais, en petits cubes
- 100 g de topinambours, en cubes
- 250 g de carottes (2 grosses), en cubes
- 4 branches de thym frais
- sel
- poivre moulu
- 500 g de filet de veau, en gros cubes
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1251 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1h 5min
Risotto aux asperges
35min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 min
Porchetta aux herbes
50min
Risotto aux asperges
45min
Filet de porc aux asperges
1 Std. 15 Min
Saltimboccas de veau
35min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Sauté de veau aux pleurotes
1h 5min
Veau à la crème et aux morilles
40 min