Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de viande de bœuf maigre, extra frais, type pièce à fondue
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupé en tronçons
- 3 échalotes, pelées et fendues en deux
- 3 c. à soupe de mayonnaise, maison
- 2 c. à soupe de câpres en saumure (petites et de type "nonpareilles")
- du sel
- du poivre moulu
- 12 œufs de caille
- 12 cornichons au vinaigre (petits)
- 24 petits oignons au vinaigre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 614 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Tartare de bœuf
10min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Crème de langoustine, quinoa de légumes de saison (Eric Guérin)
1 Std. 40 Min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5 Std. 35 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12sa 30 dk
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Tartare de saumon frais
15min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min