Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 400 g de lentejas cocidas en conserva, lavadas y escurridas
- 400 g de judías negras cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 900 g de caldo de verduras
- 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 543 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla al horno con guisantes
30min
Berenjenas rellenas de cuscús
50min
Coliflor a la plancha con puré de judías blancas
25 min
Curry de calabaza y pollo
Geen beoordelingen
Guiso de verduras al azafrán
45min
Guiso vegetariano de invierno
40min
Polenta con boloñesa de pollo
45min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50min
Guiso de verduras italiano
40min
Ensalada de lentejas con zanahoria asada y aderezo de sésamo
1h 5min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min