Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 400 g de lentejas cocidas en conserva, lavadas y escurridas
- 400 g de judías negras cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 900 g de caldo de verduras
- 1 - 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino molido
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1066 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 11.7 g
- Natrium
- 543 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash de chorizo con verduras, garbanzos y pasta
30 min
Tortilla al horno con guisantes
30 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50min
Crêpes con espárragos y patatas
1 godz.
Espaguetis con salsa de lentejas y zanahoria
3 godz. 15 min
Guiso de verduras italiano
40min
Biryani de verduras - India
50min
Sopa vegetariana con legumbres
40min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20min
Guiso de lentejas y champiñones
45 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min