Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite
-
400
g de falda de ternera en dados de 2 cm
of 400 g de carne de cordero deshuesada para guisar, en dados de 2 cm - 2 cucharadas de curry en polvo etíope (berbere)
- 250 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita azúcar
- 1 cucharadita colmada sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1689.3 kJ / 403.8 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 554.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ternera estofada con ñoquis
1 Std. 30 Min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 Std. 25 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45 Min
Guiso de lentejas etíope (Misir wat)
35 Min
Hamburguesas con guacamole y aros de cebolla (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Curry cremoso de pollo (Butter chicken - India)
1 Std.
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.
Guiso de ternera (Kuruma iraichchi) y pan roti de coco - Sri Lanka
1h 40min
Guiso de judías rojas con pollo y batata
45 Min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Solomillo de cerdo al estilo coreano con ensalada de arroz
45 Min
Ternera al chilindrón con cuscús
45 Min