Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pargo
- 1 pargo (1400 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
20
g azeite
of 20 g óleo vegetal - 200 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 170 g cebola cortada em oitavos
Puré
- 100 g azeite
- 5 dentes de alho
- 15 g coentros
- 35 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
-
800
g cherovia cortada em pedaços pequenos
of 800 g pastinaca - 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 7584.3 kJ / 1812.7 kcal
- Eiwitten
- 265.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 2024.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de cenoura
30 λεπτ.
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 Min
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30 λεπτ.
One pot de massa com salsicha
30 λεπτ.
Salada de brócolos, maçã e carne
25 Min
Massa de frango com cebola, salada quente de legumes e bolo de chocolate a vapor
1 Std. 5 Min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1ωρ.
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1ωρ.
Folhados de salada russa
1ωρ.
Chocos com ervilhas e batata-doce
45min
Filetes de peixe galo com arroz preto e molho de trufa
50 Min
Raia com cebolada e batatas
45min