Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pargo
- 1 pargo (1400 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
20
g azeite
of 20 g óleo vegetal - 200 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 170 g cebola cortada em oitavos
Puré
- 100 g azeite
- 5 dentes de alho
- 15 g coentros
- 35 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
-
800
g cherovia cortada em pedaços pequenos
of 800 g pastinaca - 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 7584.3 kJ / 1812.7 kcal
- Eiwitten
- 265.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 2024.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1h
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35min
Salada de truta e ervilhas
40 min
Peito de frango crocante com bulgur de coentrada
2h
Bulgur com frango e espargos
35min
Coxas de frango com puré de cenoura
8h 45min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2h
Fusilli com frango e azeitonas
50 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 min