Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
TM6

Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão

5.0 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

Pargo

  • 1 pargo (1400 g aprox.)
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 20 g azeite
    of 20 g óleo vegetal
  • 200 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
  • 170 g cebola cortada em oitavos

Puré

  • 100 g azeite
  • 5 dentes de alho
  • 15 g coentros
  • 35 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
  • 800 g cherovia cortada em pedaços pequenos
    of 800 g pastinaca
  • 250 g leite
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 200 g feijão-manteiga cozido escorrido

Voeding
per 1 dose
Calorieën
7584.3 kJ / 1812.7 kcal
Eiwitten
265.9 g
Koolhydraten
60.2 g
Vetten
50 g
Verzadigd vet
9.6 g
Vezels
15.7 g
Natrium
2024.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten