Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pargo
- 1 pargo (1400 g aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
20
g azeite
of 20 g óleo vegetal - 200 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 170 g cebola cortada em oitavos
Puré
- 100 g azeite
- 5 dentes de alho
- 15 g coentros
- 35 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
-
800
g cherovia cortada em pedaços pequenos
of 800 g pastinaca - 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 200 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 7584.3 kJ / 1812.7 kcal
- Eiwitten
- 265.9 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 15.7 g
- Natrium
- 2024.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 Min
Rolinhos de frango ao vapor com arroz de ervilhas
50 Min
Lombo de porco com ameixa
13h 30min
Coxas de frango tropicais com tosta havaiana
3 godz. 40 min
Tisana de tomilho, hortelã e canela
10 Min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Piza de arroz preto com creme de curgete, camarão salteado e requeijão
3 godz. 40 min
Salada de truta e ervilhas
40 Min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 Std. 45 Min
Croquetes surpresa
40 Min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55 min
Pescada de coentrada com puré de brócolos
55 min