Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g azeite
- 1 dente de alho
- 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em tiras (1x3-4 cm), seca com papel de cozinha
- Sal q.b.
- Pimenta preta q.b.
- 20 g manteiga
- 200 g maçã biológica, cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 250 - 300 g brócolos, só os floretes (2-3 cm aprox.)
- 40 g amêndoa em palitos
-
20
g vinagre de sidra
of 20 g vinagre balsâmico de sidra - 15 g mostarda
- 1 c. chá de mel
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2801.1 kJ / 669.5 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 996.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bifes de atum com molho de tomate
30 min
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45 min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1 Std.
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30 min
Batido de pêssego
5min
Salmão no forno com curgete espiralizada - TM6
30 min
Bulgur com frango e espargos
35 min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20min
Almôndegas de peru com abóbora
45 min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min