Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g azeite
- 1 dente de alho
- 250 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos, cortada em tiras (1x3-4 cm), seca com papel de cozinha
- Sal q.b.
- Pimenta preta q.b.
- 20 g manteiga
- 200 g maçã biológica, cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 250 - 300 g brócolos, só os floretes (2-3 cm aprox.)
- 40 g amêndoa em palitos
-
20
g vinagre de sidra
of 20 g vinagre balsâmico de sidra - 15 g mostarda
- 1 c. chá de mel
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2801.1 kJ / 669.5 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 47.4 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 996.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme light de brócolos e curgete
35 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min
Tiras de vaca e espargos salteados
30 Min
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40 Min
Salmão no forno com tomate seco
30 Min
Salada de maçã e grão
20 Min
Sopa de beldroegas
40 Min
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 Min
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1 Std.
Lombo de porco com vegetais
40 Min
Frango com molho vermelho e arroz de pimentos
35 Min
Salada de frango, pêssego e espinafres com noz
20 Min