Compatibele versies
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 25 g cebola
- 5 g salsa, só as folhas
- 5 g hortelã, só as folhas
- 1 limão (casca, só a parte amarela, e rodelas)
- 100 g cuscuz
- 120 g água fervida
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- 2 filetes de robalo s/ pele e s/ espinhas (180-200 g cada aprox.)
- 2 c. chá de azeite, mais q.b. p/ regar
- 500 g água
- 1 pera s/ casca e s/ caroços, cortada ao meio
- 20 g chocolate p/ culinária (2 pedaços de 10 g)
-
200
g bimis
of 200 g brócolos, só os raminhos - 10 - 15 g amêndoa laminada torrada (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2147 kJ / 513.2 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 510.3 mg
Alternatieve recepten
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 godz. 5 min
Coxas de frango com puré de cenoura
8j 45 menit
Minirrolos de carne com cuscuz
50 min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35 min
One pot de frango com paprika
45 min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 godz. 10 min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM5
Keine Bewertungen
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 min
Cuscuz de brócolos com caril de frango
45 min
Frango marroquino
30min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min