Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo Gouda cortado em pedaços
- 195 g atum em lata, ao natural, escorrido
- 2 ovos
- 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 ½ c. chá de orégãos
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 15 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de ervas de Provence
- 100 g curgete cortada em fatias (5 mm aprox.)
- 3 cogumelos Paris cortados em fatias (5 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1118 kJ / 267.2 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1654.4 mg
Alternatieve recepten
Bebida de amêndoa "zero waste"
8 Std. 40 Min
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 min
Eritritol com baunilha
72 godz.
Pasta de chocolate com eritritol
5 min
Brownie de batata-doce
1h
Piza com base de lentilhas
30 min
Embrulhos de couve com salmão
1h
Bolo de queijo com framboesas e pó proteico
3h 30min
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4h
Papas de aveia de chocolate e pera
8h
Wraps de omelete a vapor com cogumelos salteados e salada
40 min