Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo Gouda cortado em pedaços
- 195 g atum em lata, ao natural, escorrido
- 2 ovos
- 1 c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 1 ½ c. chá de orégãos
- 50 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 200 g tomate em pedaços
- 15 g concentrado de tomate
- ½ c. chá de ervas de Provence
- 100 g curgete cortada em fatias (5 mm aprox.)
- 3 cogumelos Paris cortados em fatias (5 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1118 kJ / 267.2 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1654.4 mg
Alternatieve recepten
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Probióticos para refeição colorida
35 Min
Buddha bowl com frango - TM6
1h
Crepes de banana e espinafres com manteiga de amêndoa
45min
Cogumelos Portobello recheados
45min
Palitos de queijo com pesto
1h 30min
Almôndegas de frango em slow cooking com batatas
2h 10min
Curgete com recheio de lulas
1h 20 min
Noodles de legumes com molho de atum
35 Min
Quadrados de frutos secos
1h 20 min
Caramelos salgados com amêndoa
1h 45min
Cuscuz de salmão e pepino
45min