Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g batata p/ cozer s/ casca, cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 70 g cebola
- 2 ovos
- 30 g flocos de aveia finos
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de noz-moscada
- 100 g cebola cortada em metades
- 1 dente de alho
- 350 g folhas de espinafres, descongeladas, escorridas
- 3 pitadas de pimenta
- 30 g azeite
- 3 c. sopa de manteiga ghee
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 595.3 kJ / 142.3 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 400.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2 godz. 20 min
Feijão-verde em molho de tomate
30 Min
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1 godz.
Tarte de legumes com farinha de grão vegan
1h 5min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25 Min
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55 min
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Keine Bewertungen
Salada de maçã e grão
20 Min
Batata-doce recheada com tempeh e tahini
1 godz.
Panquecas de legumes sem glúten com molho de iogurte e ervas aromáticas
1 godz.
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1 godz.
Arroz cremoso vegetariano
25 Min