Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lentilhas (ver dica)
- 700 g água, mais q.b. p/ cozer a massa
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 140 g cenoura cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 25 - 30 g chalota
-
40
g óleo de sésamo, tostado
of 40 g azeite - ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 c. chá de colorau
- ½ c. chá de orégãos frescos, mais 1 pitada p/ polvilhar
- 320 g esparguete integral
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido, cortado em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 1 pitada de sementes de sésamo p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2564.8 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 103.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 386.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30 min
Massa com molho de amendoim vegan
30 min
Pastéis de batata com cogumelos
1 godz.
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1 godz. 30 min
Hambúrgueres de espelta
1 godz. 10 min
Omelete proteica
30 min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30 min
Penne com curgete e molho de feijão
35 min
Lasanha de lentilhas vegan
2 godz. 20 min
Quiche vegetariana com espinafres e pimentos
1 godz.
Bolonhesa sem carne
45 min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min