Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 250 g arroz basmati
- 200 g folhas de espinafres, frescas
- 600 g filete de bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 150 g natas c/ 30% de gordura
- ½ c. chá de amido de milho
- 1 pitada de pimenta branca
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 min
Salmão com molho de aneto e arroz basmati
40 min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30 min
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
40 min
Caril de peixe e camarão
20 min
Salmão a vapor com molho agridoce
40 min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 min
Salmão com batata nova e legumes de verão
35 min
Salmão ao vapor com arroz de gengibre e couve marinada
35 min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 min
Arroz com salmão a vapor
30 min
Filetes com molho de mostarda com batatinhas novas e ovos escalfados
50 min