Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 250 g arroz basmati
- 200 g folhas de espinafres, frescas
- 600 g filete de bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
- 1 limão (casca, só a parte amarela e sumo)
- 150 g natas c/ 30% de gordura
- ½ c. chá de amido de milho
- 1 pitada de pimenta branca
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1938 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 739 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25min
Filetes de peixe-espada e legumes a vapor com arroz pilaf
45min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Salmão ao vapor com arroz negro da Sena
1h 15min
Bacalhau fresco a vapor com molho de azeite e limão
45min
Arroz preto com mexilhão, bacon e tomate-cereja
50 Min
Salada caesar de salmão com chicória roxa
35min
Lentilhas com salmão em lascas
35min
Tamboril com azeitonas e puré de limão
1h
Peixe a vapor de saquê com arroz preto e brócolos
55min