Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão

Bacalhau fresco com arroz, espinafres e molho de limão

3.5 6 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 doses

Ingrediënten

  • água
    1000 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 c. chá de
  • arroz basmati
    250 g
  • folhas de espinafres, frescas
    200 g
  • filete de bacalhau fresco s/ pele (4 unid.)
    600 g
  • limão (casca, só a parte amarela e sumo)
    1
  • natas c/ 30% de gordura
    150 g
  • amido de milho
    ½ c. chá de
  • pimenta branca
    1 pitada de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 739 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1938 kJ / 463 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...