Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cebola roxa cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 10 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g concentrado de tomate
- ¾ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - ½ c. chá de paprika fumada
- 200 g água
- 250 g feijão-encarnado cozido escorrido
- 200 g mistura de pimentos cortados em cubos
- 100 g milho cozido escorrido
- ½ c. chá de orégãos
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta moída
- ¼ c. chá de piripíri em pó
- 2 c. sopa de natas azedas, 10% gordura
- 2 talos de coentros, só as folhas (optioneel)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1408 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 17.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de feijão encarnado com abóbora e ovo escalfado
1 Std.
Salada de arroz com salmão e pak choi
50 min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 Min
Sopa de thenthuk
1 Std.
Cogumelos cremosos com batata assada crocante
1 Std. 30 Min
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 min
Tofu e couve-flor com sésamo
45 min
Caril thai vegetariano
35 Min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 min
Guisado de feijoca
25min
Estufado de beringela picante
30 min