Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 80 g alho-francês cortado em pedaços (3 cm)
- 20 g óleo de amendoim
- 30 g pasta de caril amarela
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 600 g filetes de bacalhau fresco s/ pele, cortados em pedaços (4 cm aprox.)
- Folhas de coentros picadas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1823.2 kJ / 435.8 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 430.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 Min
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1h 20min
Canelones com alheira, espinafres e requeijão
1 Std. 30 Min
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1 Std.
Esparguete com alho-francês e camarão
45min
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1 Std. 15 Min
Gratinado de legumes e queijo
45min
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30 Min
Bowl fitness com arroz integral, feijão-verde, frango e molho de tomate
1 Std.
Soufflé de queijo, bacon e ervas aromáticas
50 Min
Guisado de vitela em slow cooking
2h 10min