Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 80 g alho-francês cortado em pedaços (3 cm)
- 20 g óleo de amendoim
- 30 g pasta de caril amarela
- 500 g leite de coco
- ½ c. chá de sal
- 600 g filetes de bacalhau fresco s/ pele, cortados em pedaços (4 cm aprox.)
- Folhas de coentros picadas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1823.2 kJ / 435.8 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 430.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarão salteado em molho de coco caramelizado
25 min
Creme de espargos com bacalhau
Geen beoordelingen
Fricassé de polvo
55min
Tortilha de batata a vapor -TM6
Geen beoordelingen
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Travessa de fruta com molho de limão e mel -TM5
Geen beoordelingen
Flans de ervilhas com creme de iogurte e hortelã
1 godz. 40 min
Sopa de corvina com camarão
55min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 min
Salmão com molho de alho-francês e batata
50 min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45 min
Caril de camarão com manga
35 min