Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 15 g salsa, mais q.b. picada p/ guarnecer
- 30 g azeite
- 400 g tomate em pedaços
- 50 g pimento vermelho cortado em tiras
- 1 folha de louro
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 80 g queijo feta esfarelado
Ovos escalfados
- 1500 g água
- 50 g vinagre
- Azeite q.b. p/ pincelar
- 2 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1603.8 kJ / 383.3 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 9.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1647.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peixe no forno com camarão, legumes e arroz basmati
1h
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 dk
Brusqueta com molho de tomate
2 Std. 40 Min
Fajitas de porco com cebola e pimento salteados
15 min
Tomate recheado com curgete, atum e hortelã
30min
English breakfast à portuguesa
1 godz. 15 min
Tagliatelle com cogumelo porcini
1h
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25min
Guisado de grão com tomate e especiarias
45min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Sopa de tomate seca com pão
1 Std. 25 Min
Açorda de tomatada com ovos escalfados
1 godz. 10 min