Compatibele versies
Cuscuz de legumes com lombo de salmão e molho de curcuma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dente de alho
- 6 folhas de manjericão
- 60 g azeite, mais q.b p/ temperar
- 4 lombos de salmão s/ pele (150-180 g cada aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de colorau
- 500 g água
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 250 g cenoura cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 250 g curgete cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 250 g cuscuz
- ½ chalota
- 250 g leite
- 20 g farinha
- 1 c. sopa cheia de curcuma em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3262.3 kJ / 779.8 kcal
- Eiwitten
- 42.8 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 171.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45 Min
Salada de cevada
40min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Salmão e feijão-verde em papelote
35min
Salada de espargos e lentilhas
1h
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min
Cuscuz de Legumes
25min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50min
Salada de bulgur, feijão e atum
45 Min