Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo parmesão cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 320 g esparguete
- 1 c. chá de azeite
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 500 g beringela s/ casca, cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)
- 30 g amêndoa s/ pele
- 6 folhas de manjericão, mais q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 479 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 min
Esparguete de batata-doce com pesto de ervas
40 min
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
2 godz.
Esparguete integral com cebola e acelgas
1h 10 min
Empadão de legumes
1h
Moussaka vegetariana
1h 10 min
Schnitzel de grão com arroz de tomate
40 min
Estufado de amendoim africano
50 min
Strogonoff de cogumelos com batata-doce
40 min
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1h
Alho-francês à Brás
45 min
Arroz agulha
35 min