Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1230 g água
- 300 g cogumelos Paris cortados ao meio ou em quartos
- 15 g óleo de colza
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 60 g salsa
- 60 g bolbo de aipo cortado em pedaços
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes esfarelado - ¾ - 1 c. chá de sal
- ½ - 1 c. chá de pimenta preta
- 400 g bifes de peru marinados (ver dica)
- 400 g mistura de legumes (curgete, pimentos, brócolos, cogumelos), cortadas em pedaços (4-5 cm aprox.) (ver dica)
- 1 ovo
- 2 c. sopa cheias de farinha
- 100 g natas azedas (12% gordura)
- 1 c. sopa de salsa, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1487.4 kJ / 355.3 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 896.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de legumes versátil
50min
Canja madeirense
1h
Creme de legumes versátil
45min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Filetes de dourada no forno com gengibre e esparregado de manjericão e avelã
50min
Frango à Malaio com coco
Brak ocen
Salmão com couve-romanesca, molho de laranja e romã
30min
Lombo de porco com vegetais
40min
Marinada jamaicana para frango
10min
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
3h
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1h 40min
Almôndegas com legumes estufados
45min