Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
-
800
g caldo de peixe caseiro
of 800 g água e 1 cubo de caldo de peixe - 550 g corvina (3-4 postas aprox.)
- 1000 g amêijoa fresca e limpa
- 1 ½ c. chá de sal
-
200
g molho de tomate e vodka
of 200 g tomate em pedaços - 320 g arroz p/ risoto
- 80 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- Manjerona, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 703 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de chocos com tinta
1 godz. 10 min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de bacalhau
50min
Risoto de polvo
1 godz. 10 min
Risoto de amêijoas
3 godz.
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1hod.
Risoto de dourada
1hod.
Risoto de favas e camarão
25min
Risoto verde com salmão
45min
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Risoto de garoupa com manjericão
1hod.
Arroz de tamboril e camarão
45min