Risoto de corvina e amêijoa

Risoto de corvina e amêijoa

3.9 7 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão
    50 g
  • caldo de peixe caseiro
    800 g
    800 g água, e 1 cubo de caldo de peixe
  • corvina (3-4 postas aprox.)
    550 g
  • amêijoa fresca e limpa
    1000 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • molho de tomate e vodka
    200 g
    200 g tomate em pedaços
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • vinho branco
    80 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • Manjerona só as folhas q.b. p/ polvilhar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 68 g
Calorieën 0 kJ / 703 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 73 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...