Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 1 perna de borrego s/ osso (1300 g aprox.)
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 4 dentes de alho
- 3 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 80 g sumo de limão (2 unid. aprox.)
- 70 g azeite, mais q.b. p/ selar
- 1 malagueta cortada em pedaços
- 6 pés de tomilho, só as folhas
- 40 g sobras de pão
- Mostarda q.b. p/ pincelar
Couve-flor
- 130 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 240 g iogurte grego
- 40 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g couve-flor, só os raminhos, cortada em fatias (1 cm aprox.)
Puré
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de orégãos
- 10 g salsa
- 800 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2180 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de couve-flor
1h 10min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 Min
Crumble de tomate, pimentos e bacalhau
50 Min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5min
Peixe ao sal aromatizado
1h 35min
Coelho de fricassé com batata nova
45 Min
Almôndegas com molho de romã
30 Min
Bacalhau gratinado com couve
1h 35min
Muffins de salmão e curgete
30 Min
Soufflé de legumes da época
2 Std. 10 Min
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1 Std.
Mousse de avelã
2 Std. 15 Min