Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Borrego
- 1 perna de borrego s/ osso (1300 g aprox.)
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 4 dentes de alho
- 3 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 80 g sumo de limão (2 unid. aprox.)
- 70 g azeite, mais q.b. p/ selar
- 1 malagueta cortada em pedaços
- 6 pés de tomilho, só as folhas
- 40 g sobras de pão
- Mostarda q.b. p/ pincelar
Couve-flor
- 130 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 240 g iogurte grego
- 40 g mostarda
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g couve-flor, só os raminhos, cortada em fatias (1 cm aprox.)
Puré
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de orégãos
- 10 g salsa
- 800 g grão-de-bico cozido escorrido
- 100 g água
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2180 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de agrião e curgete
35 Min
Creme de ervilhas da avó Adília
35 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1h 35min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Creme de ervilhas e rúcula
45 Min
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45 Min
Risoto de laranja com pato
35 Min
Koulibiac - Lombo de salmão em massa folhada
1 Std. 25 Min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Lasanha de peixe
1h 5 min
Creme de espargos com parmesão
30 Min
Creme de agrião e rúcula
2 Std. 45 Min