Compatibele versies
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne assada
- 2 c. sopa de banha
- 1000 g ganso de vitela limpo
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 2 c. sopa de mostarda
Esparregado de nabiças
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
- 350 g nabiças
- 35 g farinha
- 350 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. sopa de vinagre
Molho béarnaise
- 50 g vinagre
- 50 g chalota
- 200 g manteiga
- 1 c. chá de estragão, só as folhas
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2936.5 kJ / 701.9 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 54.9 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1021.7 mg
Alternatieve recepten
Esparregado
20min
Açorda de marisco
30min
Ensopado de borrego
1h
Filetes de linguado enrolados
45 Min
Peras em Moscatel com gelado de lima
4h
Canja de maruca
35min
Choux de camarão com molho de açafrão
1h 30min
Açorda de tomate e ovas com peixe assado
1h 5min
Patê de cavala com agrião
5min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Sopa rica de peixe
2h 30min
Bacalhau no forno com esparregado de brócolos
1 Std. 35 Min