Compatibele versies
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne assada
- 2 c. sopa de banha
- 1000 g ganso de vitela limpo
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 2 c. sopa de mostarda
Esparregado de nabiças
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
- 350 g nabiças
- 35 g farinha
- 350 g leite
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. sopa de vinagre
Molho béarnaise
- 50 g vinagre
- 50 g chalota
- 200 g manteiga
- 1 c. chá de estragão, só as folhas
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2936.5 kJ / 701.9 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 54.9 g
- Verzadigd vet
- 27.5 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1021.7 mg
Alternatieve recepten
Fumet de camarão
15p
Cabrito no forno com migas de espargos
10h 5min
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1h 30min
Empadinhas de Brie com molho chili e doce de framboesa
2h 15 min
Bisque de vieiras com crostini de rosmaninho e azeite de limão
5 godz. 10 min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30p
Gaspacho de beterraba
50 min
Vichyssoise de espargos
40min
Filete de garoupa à Portuguesa
40min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Salada de ovas
40min
Esparregado
20p