Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 pés de hortelã, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 50 g cebola
- 30 g azeite
- 300 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco
- 750 g água
- 150 g ervilhas descongeladas
- 250 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm)
- 1 c. chá de sal
- 40 g manteiga cortada em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 438 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de polvo
1 Std. 10 Min
Pão de claras, aveia e amendoim sem glúten
50min
Cassoulet
Geen beoordelingen
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50min
Risoto de presunto Parma com figo
30 Min
Lulas com molho mostarda e arroz
50min
Empadão de polvo
Geen beoordelingen
Risoto de polvo
1hod. 20min
Pão rústico
2 Std.
Empadão de alheira e couve-flor
1h 5min
Risoto de amêijoas
3hod.
Risoto de peru e espargos
40 Min