Compatibele versies
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g salsa
- 3 dentes de alho
- 230 g azeite
- 400 g cebola cortada em lâminas
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 folhas de louro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 1000 g água
- 800 g batatinha nova cortada em rodelas grossas
- 800 g peixe-espada cortado em postas
- 1 pitada de pimenta
- 40 g vinagre de sidra
- 20 g mostarda de Dijon
- 5 g hortelã, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2685 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raia alhada
40min
Carapaus alimados
24h
Robalos com feijão-verde
30p
Coelho à moda do mediterrâneo
1h 15min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10 min
Caldeirada de peixe
45 min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Dourada com cebolada e batatinhas novas
45 min
Coelho à caramela
13h
Raia com molho de pitau
45 min
Puré de favas com entrecosto
8 godz.
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min