Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g azeite
- 10 folhas de hortelã
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 30 g vinho branco
- 300 g arroz para risoto
- 900 g água
- 1 c. chá de caldo de peixe
- 400 g filetes de bacalhau fresco
- 20 g queijo ricota
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto à alentejana
30 min
Risoto de tamboril
50 min
Risoto de pato
1h 15 min
Risoto de bacalhau
50 min
Risoto de línguas de bacalhau
55 min
Risoto de corvina e amêijoa
50 min
Risoto verde com salmão
45 min
Risoto de bacalhau com grão
40 min
Risoto jamaicano
45 min
Risoto de peru e espargos
40 min
Salmão com risoto de funcho
25 min
Risoto de açafrão e mexilhão
45 min