Risoto de bacalhau com hortelã
TM6 TM5 TM31

Risoto de bacalhau com hortelã

4.6 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g azeite
  • 10 folhas de hortelã
  • 200 g tomate-cereja cortado em metades
  • Sal q.b.
  • Pimenta q.b.
  • 100 g cebola cortada em pedaços
  • 2 dentes de alho
  • 20 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
  • 30 g vinho branco
  • 300 g arroz para risoto
  • 900 g água
  • 1 c. chá de caldo de peixe
  • 400 g filetes de bacalhau fresco
  • 20 g queijo ricota

Voeding
per 1 dose
Calorieën
0 kJ / 369 kcal
Eiwitten
17 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
14 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten