Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Leite de amêndoa
- 200 g amêndoa c/ pele
- 500 g água, mais q.b. p/ demolhar
Massa
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal marinho
- 200 g esparguete integral ou outra massa a gosto
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 35 g azeite
-
1
c. sopa de farinha de araruta
of 1 c. sopa de amido de milho - 1 pitada de pimenta preta
- 50 g espinafres
- 30 g amêndoa laminada torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 5200.5 kJ / 1243 kcal
- Eiwitten
- 39.2 g
- Koolhydraten
- 111.2 g
- Vetten
- 76.4 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 19.3 g
- Natrium
- 1001.3 mg
Alternatieve recepten
Strogonoff de cogumelos
30min
Massa com molho de couve-flor
40min
Massa integral com legumes salteados
35min
Tofu e couve-flor com sésamo
45min
Massa cremosa com grão-de-bico e ovo escalfado
1h 15min
Noodles de spirulina com ratatouille
1h 45min
Salada de massa com grão e curgete
35min
Tagliatelle com favas e molho de ricota e hortelã
30min
Massa com brócolos e queijo
50min
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
1h 20min
Farfalle com curgete e limão
45min
Quinoa malandra de cogumelos
40min