Compatibele versies
Souflezinhos com molho de tomate e arroz de espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
P/ ralar
- 20 g queijo parmesão
Molho de tomate
- 150 g tomate em pedaços
- 1 dente de alho
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de orégãos
Soufflés
- 6 ovos
- 5 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 pitada de sal
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 480 g leite
- 45 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
Arroz
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 150 g espinafres descongelados e espremidos
- 900 g água
- 350 g arroz agulha
- 1 c. chá de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2167 kJ / 518 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 58 g
Alternatieve recepten
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50min
Arroz integral com espinafres
1 Std. 10 Min
Embrulhos de salmão e espinafres com arroz de cenoura - TM5
1 Std. 20 Min
Salada de batata com pesto
45 Min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 Std.
Espetadinhas de peru com arroz de ervilhas e hortelã
1 godz.
Kofta de borrego com chutney de manga
2h 10min
Cantaril com tomate e arroz de cenoura
50min
Rolo de bacalhau
2 Std.
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Pastéis de peixe com arroz de cenoura e coentros
1 godz. 30 min
Caril de grão e kale com arroz de coco
1 Std. 20 Min