Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 60 g natas c/ 30% de gordura bem frias
- 20 g azeite
- 40 g vinagre de framboesa
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
Salada
- 1500 g água
- 300 g alface iceberg cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 400 g batatinha nova cortada em quartos
- 1 folha de louro
- 4 ovos à temperatura ambiente
- 200 g beterraba cozida cortada em cubos
- 150 g rabanetes cortados em rodelas
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 826 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25min
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Legumes a vapor com molho de tomate
30min
Cozer 700-1000 g de nabo
Geen beoordelingen
Cozer 400-500 g de cogumelos Paris em quartos
25min
Noodles com feijão-verde
40 Min
Salada de salmão e arandos
40 Min
Penne com alcachofra e tomate
1 Std. 5 Min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Refogar 200 g de cebola
25min
Refogar 350 g de chalota
25min