Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ovos
- 2 ovos médios, frios
- 1000 g água
Massa
- 125 g manteiga fria, cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 250 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ovo
- 2 c. sopa de água
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 350 g atum de lata, em água, escorrido
- 2 c. sopa de vinagre de vinho branco
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 gema de ovo
- 3 filetes de anchova, em óleo, escorridos
- 10 g azeite
- 10 g mel
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g rúcula
- 100 g tomate-cereja
- 20 g alcaparras em conserva, escorridas
- 50 g cebola roxa cortada em lâminas (1 mm aprox.)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 337.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscoitos de maçã e noz
50 min
Cozer 700-1000 g de nabo
Geen beoordelingen
Refogar 350 g de chalota
25 min
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM5
Geen beoordelingen
Frango grelhado vietnamita com molho de erva-príncipe e arroz (sem glúten)
30 min
Salmão assado com molho picante e miso
7 godz. 30 min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45 min
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55 min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1 godz. 5 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min