Compatibele versies
Lombo de salmão com crosta de ervas aromáticas e salada de batata
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Batatas
- 1000 g água
- 1000 g batata nova cortada em rodelas
- 1 c. chá de sal
Salmão
- 1 lombo de salmão (1300 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 150 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 20 g coentros
- 10 g cebolinho picado
- 10 g aneto
- 100 g sobras de pão
- 200 g queijo-creme
- 40 g mostarda
Molho
- 200 g crème fraîche
- 1 limão, raspa e sumo
- 1 pitada de pimenta
- 10 g cebolinho picado
- 10 g aneto, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3440 kJ / 823 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 59 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 Min
Peixe no forno com camarão, legumes e arroz basmati
1 Std.
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 Min
Salmão com molho holandês, espargos e arroz
45min
Pescada com crosta de legumes e puré de couve-flor
40min
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Surpresas de peru
45min
Bife Wellington
50 Min
Folhado de pato de Elvas
2h
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1 Std. 30 Min
Lombinho de porco Wellington com puré de ervilhas e molho de champanhe
1 Std. 15 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 Min