Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g azeite
- 5 g mostarda
- 1 ¾ c. chá de sal
- ¼ c. chá de paprika
-
¼
c. chá de cerefólio seco
of ¼ c. chá de salsa seca - 250 g peito de frango s/ pele cortado ao meio longitudinalmente
- 600 g água
- 350 g bolbo de aipo cortado em pedaços
- 200 g abóbora Hokkaido cortada em cubos pequenos
- 100 g cebola cortada em fatias (1 cm aprox.)
- Pimenta q.b.
- 300 g maçã reineta cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g leite meio-gordo
- 1 pitada de noz-moscada
- Salsa q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 12.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Cuscuz de legumes com lombo de salmão e molho de curcuma
50 min
Peito de peru com citrinos em sous-vide
3 godz. 30 min
Salada de arroz com salmão e pak choi
50 min
Rolos de peito de peru com recheio de queijo
40min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 godz. 5 min
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1 Std. 20 Min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25min
Arroz basmati de ervas e açafrão com frango
35 min
Salmão a vapor com molho doce de gengibre e soja
30min
Gratinado italiano de carne picada e couve-flor
1u.