Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g alperce cortado em cunhas
of 200 g pêssego cortado em cunhas - 70 g cebola roxa cortada em cunhas
- 250 g tomate-cereja cortado em metades (ver dica)
- 180 - 200 g alface romana cortada em pedaços
- 1200 g água
- 1 ½ c. chá de sal, mais 2-3 pitadas
- 250 g massa curta, seca integral
- 1 dente de alho
- 30 g queijo parmesão
- 10 g folhas de manjericão
- 10 g sumo de limão
- 50 g azeite
- 2 pitadas de flocos de malagueta seca
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- 4 queijos burrata (50 g cada aprox.) (ver dica)
- Mistura de sementes q.b. p/ polvilhar
- Baguete q.b. cortada em fatias diagonais e torrada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2128.5 kJ / 508.7 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 41.1 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 1195.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com molho de tomate assado
30min
Salada de massa e grão
25min
Salada russa de massa com molho tártaro
1u. 20min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30min
Salada de feijão, abacate e atum
20min
Salada de arroz com atum
35 Min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 Min
Massa à italiana com pesto e tomate-cereja confitado (vegetariana)
30min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Salada-russa
50min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min