Compatibele versies
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g sobras de pão
- 30 g queijo parmesão
- 10 g salsa
- 15 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 300 g couve-flor
- 500 g maruca, lombo, cortado em 4 porções
- 1 limão cortado em rodelas
- 2 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 1500 g água
- 300 g abóbora cortada em pedaços
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 50 g leite
- 50 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g espinafres frescos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3852.8 kJ / 920.9 kcal
- Eiwitten
- 68.9 g
- Koolhydraten
- 82.4 g
- Vetten
- 36.9 g
- Verzadigd vet
- 17.9 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 3832 mg
Alternatieve recepten
Creme light de brócolos e curgete
35 min
Creme de abóbora com caril
35 min
Empadão de batata-doce
35 min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50 min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Sopa de ervilhas à alentejana
40 Min
Pato com ameixas e puré de couve-flor e batata
2 Std.
Sopa de nabo e alho-francês
1 Std.
Creme cor de laranja
50 min
Papas de aveia, bacon, alho-francês e tâmaras
30 min