Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g queijo Emmental
of 100 g queijo mozarela curado - 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 80 g cenoura
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 400 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 beringela pequena (280 g aprox.) cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 1 curgete média (600 g aprox.) cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g alcaparras p/ guarnecer
- 50 g salmão fumado cortado em tiras p/ guarnecer
- 50 g linguiça cortada em rodelas finas p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 217 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Empanadas vegetarianas
1h 10 min
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1h 45 min
Piza de longa fermentação
Pas d’évaluation
Rolos de beringela com presunto
50 min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 godz. 30 min
Tomate recheado com curgete, atum e hortelã
30 min
Beringiza = beringela + piza
45 min
Embrulhos de couve com salmão
1h
Cogumelos Portobello fatiados com chimichurri de abacate
30 min
Estufado de beringela picante
30 min
Hambúrguer de beterraba com cebola caramelizada em pão integral
3 Std. 10 Min
Cenouras salteadas com hortelã
20 min