Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
100
g queijo Emmental
of 100 g queijo mozarela curado - 80 g cebola
- 2 dentes de alho
- 80 g cenoura
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 400 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- ½ malagueta
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 beringela pequena (280 g aprox.) cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 1 curgete média (600 g aprox.) cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 40 g alcaparras p/ guarnecer
- 50 g salmão fumado cortado em tiras p/ guarnecer
- 50 g linguiça cortada em rodelas finas p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 217 kJ / 52 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Panquecas de curgete e cenoura
30min
Panquecas de milho com cogumelos, presunto e rúcula
1 Std.
Puré de batata e brócolos com frango gratinado
1h 20min
Salada de batata nova com molho de coentros e abacate
30min
Paixão encarnada
15 Min
Massa fresca de grão com espinafres e ricota
50 Min
Mil-folhas de maçã com creme de canónigos e noz
15 Min
Mochaccino sem lactose
15 Min
Tomate recheado com curgete, atum e hortelã
30min
Salada de maçã e grão
20min
Cenouras do Algarve
1h 30min
Risoto de espargos e açafrão
35 min