Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Azevias
- Azeite q.b. p/ untar e regar
-
1000
g azevia
of 1000 g solha - 50 g queijo parmesão
- 50 g sobras de pão
- 25 g salsa
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Puré
- 5 g aneto
- 5 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 10 g coentros
- 50 g azeite
- 1000 g aipo cortado em pedaços pequenos
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1231 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2hod. 20min
Lombinho com crosta de mostarda e coentros com puré de cenoura e batata-doce
45 min
Papelotes de garoupa, presunto e espargos com puré de batata-doce
1 godz. 30 min
Tigela Benedict
50 min
Salada de salmão e arandos
40min
Ganso de vitela estufado
11h 30 min
Rosbife com molho de manga e malagueta
2h 45min
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1 Std. 35 Min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 min
Esparregado da Sena
15 min