Compatibele versies
Sopa de espargos com hambúrgueres de frango e legumes a vapor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 325 g batata cortada em cubos (1-2 cm aprox.)
- 50 g cebola
- 500 g peito de frango cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- ½ c. chá de colorau
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de alho em pó
- 1 chalota
- 500 g espargos cortados em pedaços
- 600 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo de caldo de galinha - 1 pitada de pimenta
- 150 g cenoura cortada em palitos
- 150 g espinafres descongelados
- 30 g azeite, mais 2 c. de sopa p/ fritar
- 3 pés de aneto, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1710 kJ / 408.8 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 19.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1022.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de cenoura e aipo com azeite de ervas
45min
Creme de espinafres, coco e curgete com croutons aromatizados
50 Min
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40min
Creme de curgete e caju
8h 20min
Salmão com brócolos e molho de mostarda e mel
40min
Perca com crosta de café
Geen beoordelingen
Creme da rama do alho-francês
40min
Creme de brócolos e amêndoa
40min
Sopa de espinafres com ovo
30 Min
Salmão e feijão-verde em papelote
35 Min