Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 20 g azeite
- 200 g miolo de camarão médio
- 1 - 2 pitadas de sal
- 50 g chalota cortada em pedaços
- 100 g aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 40 g concentrado de tomate
- 3 dentes de alho
- 1300 g água
-
2
c. sopa de caldo de peixe caseiro
of 2 cubos de caldo de peixe esfarelados - ½ c. chá de tomilho seco
- 20 g açúcar mascavado
- 100 g batata cortada em pedaços
- 80 g vinho branco (optioneel)
- 150 g natas
-
Fatias de baguete
of Pão torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1007 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patê de queijo com romã
1 Std. 30 Min
Arroz negro com lulas e camarão
1 Std. 40 Min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30 Min
Crème au Moulin Vert
40 Min
Creme de camarão
45 min
Risoto de açafrão com mousse de curgete
Keine Bewertungen
Técnica Orecchiette
Keine Bewertungen
Sopa fria de abacate e coco
10 Min
Creme de abóbora com ravioli
35min
Risoto de kimchi
25 min
Gratinado de nachos
1 Std.
Chutney de cebola roxa
24h