Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 20 g azeite
- 200 g miolo de camarão médio
- 1 - 2 pitadas de sal
- 50 g chalota cortada em pedaços
- 100 g aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 150 g alho-francês cortado em pedaços
- 40 g concentrado de tomate
- 3 dentes de alho
- 1300 g água
-
2
c. sopa de caldo de peixe caseiro
of 2 cubos de caldo de peixe esfarelados - ½ c. chá de tomilho seco
- 20 g açúcar mascavado
- 100 g batata cortada em pedaços
- 80 g vinho branco (optioneel)
- 150 g natas
-
Fatias de baguete
of Pão torrado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1007 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ervilhas com hortelã
20 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1h 35min
Pato com Caril Vermelho
1 Std. 15 Min
Carpaccio de polvo
2 Std. 40 Min
Empada de cabrito da Sara Lajas
13sa 20 dk
Coxas de galinha teriyaki
2h
Croquetes de polvo com maionese de tinta de choco
2h
Creme de couve-flor com floretes assados
45 Min
Creme de ervilhas e hortelã
35 dk
Creme de abóbora com ravioli
35 dk
Vichyssoise de agrião
35 dk