Compatibele versies
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscuz
- 150 g cuscuz
- 200 g água
- 15 g azeite
- 15 folhas de hortelã
- 1 c. chá de sal
- 100 g ervilhas descongeladas
- ½ lima, só o sumo
Lombinho
- 1 lombinho de porco (400 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de massa de pimentão
- 20 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- 30 g azeite
- 8 pés de tomilho-limão
- 1850 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 2 c. chá de banha
- 50 g vinho do Porto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1972.4 kJ / 471.4 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1911.6 mg
Alternatieve recepten
Borrego mediterrânico
10h
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4 Std. 25 Min
Papelotes de salmão com ervas aromáticas ao estilo mediterrâneo
40min
Salmão com funcho e salada de maçã
1 Std. 20 Min
Ossobuco
5óra 15p
Risoto de marisco Gochujang
1 godz.
Lombinho de porco com molho de mostarda e batatas
1 Std. 5 Min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55min
Rolos de porco com espinafres
55min
Recheio de porco lento
5h 30min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min