Compatibele versies
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cuscuz
- 150 g cuscuz
- 200 g água
- 15 g azeite
- 15 folhas de hortelã
- 1 c. chá de sal
- 100 g ervilhas descongeladas
- ½ lima, só o sumo
Lombinho
- 1 lombinho de porco (400 g aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 1 c. chá de massa de pimentão
- 20 g mostarda
- 1 pitada de pimenta
- 30 g azeite
- 8 pés de tomilho-limão
- 1850 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 2 c. chá de banha
- 50 g vinho do Porto
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1972.4 kJ / 471.4 kcal
- Eiwitten
- 33.3 g
- Koolhydraten
- 39.3 g
- Vetten
- 18.4 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1911.6 mg
Alternatieve recepten
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2u. 10min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2hod. 20min
Bife com manteiga de ervas
2h 15min
Entrecosto em slow cooking com molho barbecue
4h 25min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1u. 45min
Nuggets de frango com dip de parmesão
30min
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40min
Peito de pato com molho de laranja
2hod. 20min
Recheio de porco lento
5u. 30min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3h 30min
Bochechas de porco lento
16 Std.