Compatibele versies
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 perna de borrego (1500-2000 g aprox.)
- Sal q.b. p/ polvilhar
- Pimenta preta q.b. p/ polvilhar
- 4 dentes de alho cortados em rodelas
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 20 g folhas de hortelã
- 130 g vinagre de sidra
- 50 g açúcar
- 500 g água
- 1 cubo de caldo de legumes
- 800 g batata nova (cortada ao meio se for muito grande)
- 600 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2 cm)
-
300
g ervilhas de quebrar
of 200 g ervilhas congeladas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pudim de ovos
45min
Costeleta de vaca com batatas e coleslaw de brócolos e manga
2h 30min
Salada de fruta tropical - TM5
30min
Frango à Peruana com molho verde e salada de abacate
10h 30min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 godz.
Coração de figo
40min
Carne de vaca picante com pera
50 min
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1h
Arroz de miúdos
12h 40min
Coxas de frango com puré de cenoura
8ωρ. 45 λεπτ.
Maçãs assadas recheadas
30min
Arroz de cenoura
30min