Compatibele versies
Perna de borrego assada com batatas e molho de hortelã
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de alecrim, só as folhas
- 1 perna de borrego (1500-2000 g aprox.)
- Sal q.b. p/ polvilhar
- Pimenta preta q.b. p/ polvilhar
- 4 dentes de alho cortados em rodelas
- Azeite q.b. p/ untar e regar
- 20 g folhas de hortelã
- 130 g vinagre de sidra
- 50 g açúcar
- 500 g água
- 1 cubo de caldo de legumes
- 800 g batata nova (cortada ao meio se for muito grande)
- 600 g abóbora-manteiga cortada em pedaços (2 cm)
-
300
g ervilhas de quebrar
of 200 g ervilhas congeladas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne de vaca estufada com gnocchi
1 Std. 30 Min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Caldeirada de corvina
1h 50min
Arroz de costeleta de porco ao estilo de Hong Kong
1 Std. 30 Min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Funcho assado com molho de tomate - Sopa de alface com croutons
1 Std. 30 Min
Bolinhos de bacalhau recheados com azeitona
2 Std.
Sopa de feijão e espinafres
30min
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40min
Canja de frango com nabiças
55min
Sardinhas ao sal
40min
Migas de couve e feijão frade
30min