Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ c. sopa de salsa, só as folhas
- ¼ c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- ½ c. chá de orégãos
- 1 dente de alho
- 30 g manteiga c/ sal à temperatura ambiente
- 2 tornedós (180-200 g cada aprox., 3 cm grossura)
- ½ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta
- 2 folhas de louro
- 1850 g água
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Refresco de outono
35min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 Std. 55 Min
Molho de cogumelos e vinho branco
30min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2u. 20min
Lombinho de porco com bacon e manteiga fumada
1h 45min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2 godz. 50 min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 Std. 40 Min
Peito de pato com molho de laranja
2u. 20min
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Coelho à transmontana
7 Std. 30 Min
Molho aurora
15min