Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pernil de porco fumado s/ osso (400 g aprox.)
- 20 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g aipo cortado em rodelas
- 250 g nabo cortado em cubos
- 300 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 8 pés de tomilho, só as folhas
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 100 g lentilhas
- 900 g água
- 100 g couve kale
- 100 g massa tipo cotovelinhos
- Pão alentejano fatiado finamente (frito ou torrado)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1320 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porco agridoce com legumes
1 Std. 20 Min
Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe
3h
Booster de tomate e funcho
5 Min
Pó de caril (mistura de especiarias)
10min
Sopa goulash deluxe
2 Std.
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
2 Std.
Sopa de castanhas
45 Min
Frango com molho tandoori
5 Std.
Sopa do vidreiro
45 Min
Tripas à moda da Régua
2 Std. 30 Min
Pão recheado com ovo e tomate seco
1 godz. 30 min
Misturas
1 godz.