Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ovos
- 6 ovos médios, frios
- 1000 g água
Salada
- 300 g bolbo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 300 g cenoura cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 100 g iogurte c/ 3,5% gordura
- 20 g maionese (ver dica)
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g mel
- 1 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
Ovos escoceses
- 50 g chalota
- 2 pés de salsa, só as folhas
- 600 g carne de vaca s/ nervos e s/ ossos semicongelada, cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 2 ovos
- 15 g mostarda
- 70 g pão ralado
- 1 ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta branca
- Farinha q.b. p/ envolver
- Óleo q.b. p/ fritar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 742 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Pato com espinafres salteados e romã
45 min
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5h
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Sandwiches de pão de natas com creme de avelã
5h 30min
Salada de tomate com vinagreta de framboesa
10min
Blättertorte
2 Std.
Três leches
5h
Piza com queijo azul, bacon crocante, pera, mel e noz
3 godz. 35 min
Borrego marroquino e cuscuz de limão
4 Std.
Piadina com pulled chicken e patê de beringela
2 Std. 10 Min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min