Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g farinha
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 800 g carne de vitela s/ nervos, cortada em cubos médios (5x5 cm aprox.)
- 10 g coentros, só as folhas
- 10 g salsa, só as folhas
- 10 g manjericão, só as folhas
- 20 g azeite
- 200 g bacon em cubos
-
500
g cebola cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
of 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm) - 40 g aguardente
- 150 g tomate em pedaços
- 100 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 25 g ramo de cheiros (louro, hortelã e tomilho) (ver dica)
- 100 g vinho tinto
- 300 g caldo de carne caseiro líquido (ver dica)
- 1 pão de centeio rústico (1000 g aprox.)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3696 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 159 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 19 g
- Natrium
- 1046 mg
Alternatieve recepten
Porco agridoce com legumes
1h 20 min
Bochechas de porco lento
16 Std.
Carne guisada desfiada com massa
6h 20min
Rabo de boi
16 Std.
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2 Std. 45 Min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Frango com legumes e azeite de rosmaninho e manjericão
2 Std. 10 Min
Strogonoff
1h
Molho holandês
15min
Recheio de porco lento
5hod. 30min