Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 bifes de vaca (180-200 g cada, 3 cm espessura aprox.)
- 2 c. chá de sal
- ¾ c. chá de pimenta preta
- 4 pés de tomilho
- 1400 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó - 50 g chalota
- 1 - 2 pés de estragão, só as folhas
- 50 g vinho branco seco
- 1 c. sopa de vinagre de vinho branco
- 200 g manteiga cortada em pedaços
- 4 gemas de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2926 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 godz. 20 min
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
2h 50min
Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
8 Std. 45 Min
Strogonoff
1h
Purê de batata
50min
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50min
Entrecosto à coreana com mini tortilhas
4h 10min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1 godz. 40 min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50min
Arroz agulha
35 min