Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- 250 g batata s/ casca, cortada em pedaços
- 50 g óleo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farelo de trigo
- 20 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 100 g semente de girassol
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1074.5 kJ / 256.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34.4 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 241.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão alentejano
3 Std. 20 Min
Shot imunológico de gengibre, mel e limão
10 min
Iogurte com manga
12 godz.
Pão doce
3 godz. 10 min
Iogurte Natural
10u. 5min
Pastéis de ricota, fiambre e ervilhas
55min
Feijoada tradicional
13u. 25min
Molho de caramelo
1 godz. 30 min
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Pão de forma
3 Std.
Doce de leite
2u. 50min
Doce de abacaxi
45 min