Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b. p/ untar
- 400 g água
- 50 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 100 g farinha de centeio
- 200 g farinha integral
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g sementes de girassol
- 20 g sementes de abóbora
- 10 g sementes de sésamo brancas
- 10 g sementes de papoila
- Leite q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1110.1 kJ / 265.3 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 357.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de forma integral
2 godz.
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Pão mediterrânico de alecrim
1hod. 55min
Brioche de abóbora
2 godz.
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Bolo Capuccino
50 min
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Pão rústico de azeitona
3h 15min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão integral com tomilho-limão
2h 35min
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1 godz. 30 min