Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
-
250
g feijão-verde redondo fresco
of 250 g feijão-verde descongelado - 120 g massa tipo penne integral
- 1 ¼ c. chá de sal
- 70 g leite magro
- 50 g queijo fresco magro
- ½ c. chá de raspa de limão
- 100 g fiambre cozido cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 5 g sumo de limão
- ¼ c. chá de pimenta
- ¾ c. chá de orégãos
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1653.5 kJ / 395.2 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 2243.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa com curgete e espargos verdes
45 min
Tagliatelle de brócolos
15min
Massa com melão e presunto
40 min
Sopa de couve-flor, penne com chouriço e pepperonata
35 min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35 min
Massa com 2 molhos
30 min
Guisado de gengibre e tomate com camarão
35 min
Pilaf de arroz selvagem com porco
1h 10min
Noodles de legumes com molho de atum
35 min
Brunch inglês
50 min
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 min
Almôndegas com molho de tomate e puré de batata
45 min