Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g alho-francês, só a parte branca
- 600 g batata pequena ou cortada em pedaços que caibam no bocal da mandolina Bimby® (4 unid. aprox. pequenas),
- Água q.b. p/ cobrir as fatias de batata
- 1 ½ c. chá de sal
- 40 g manteiga
-
½
cubo de caldo de peixe
of ½ c. chá de caldo de peixe caseiro - ½ c. chá de pimenta preta
- 300 g natas espessas (48% de gordura)
- 600 g filetes de peixe s/ pele (bacalhau, garoupa, etc.)
- ½ c. chá de pimenta
- 1 c. sopa de raspa de limão
- 1 c. sopa de manteiga
- 1 limão cortado em metades
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2731.5 kJ / 652.8 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 25.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1001.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Pita com salada de ovos de codorniz e bacon e húmus de abacate
2h
Frango com rum e coca-cola
40 Min
Bombons de morango
35min
Menu: Massa de atum gratinada e mousse de amora
1h
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Clafoutis de tomate-cereja
50 Min
Piza Big Mac
1h 30min
Massa preguiçosa
1h
Almôndegas com legumes estufados
45 Min
Crepes de frango com milho
1h 15min
Mac and cheese
45 Min