Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g salsa
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g esparguete
- 40 g manteiga
- 100 g chalota cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 20 g mostarda de Dijon
- 80 g vinho branco
- 2000 g mexilhão fresco e limpo
- 300 g tomate maduro s/ sementes, cortado em cubos
- 50 g natas
- 1 limão (raspa e sumo)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3056 kJ / 731 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de polvo
1h 30min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1h 10min
Arroz de marisco enlatado
25 Min
Spaghettini com mexilhão e molho arrabiata
30 Min
Risoto de mexilhão com grelos
40 Min
Linguine com camarão e tomate-cereja
30 Min
Massa com chouriço e feta
35 Min
Linguini com camarão e cogumelos
40 Min
Feijoada de atum fresco
40 Min
Linguine com delícias do mar e agrião
25 Min
Esparguete preto com camarão agridoce
50 Min
Esparguete de frutos do mar
45 Min